JolieJolieJolieJolie
English Deutsch 
6 persoons vakantiehuis op park Klein Vaarwater bij Buren
print pagina
Adres:
Sanduun 10
9164
Buren
Website:
Verhuurder:
Waddenreisburo Gunda Ameland
+31-(0)519745044

Beheerder

Ingrid Oud
telefoon: 06-25251508

Aankomst

U kunt vanaf 16.00 uur in de accommodatie. 

Sleutel

U ontvangt 1 week van te voren de sleutelcode voor het sleutelkastje bij de deur. 

Route

Vanaf de boot neemt u bij de rotonde de 1de afslag richting Buren. In het dorp Buren over de kruising recht door en u bent al op de Hoofdweg. Vanuit hier rijdt u verder en direct bij de driesprong richting strand. Bij camping Klein Vaarwater rechts afslaan en de deerde straat links; dan direct weer links en eerste rechts. Rechtdoor ligt Jolie bij Sandduun 10.

Bedden

Bedlinnen zelf meenemen of plaatselijk huren. 

Schoonmaak

De kosten hiervoor zijn reeds betaald.

Afval

Plaats uw afval in de daarvoor bestemde containers die in de buurt staan. Plaats geen afval tijdelijk buiten het huis. De wind en vogels maken er snel een puinhoop van.

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u het huis voor 10.00 uur verlaten te hebben. De woning graag bezemschoon achterlaten, al de afwas wegwerken en zorgen  dat de lege flessen weg zijn en de vuilnisbakken leeg zijn. Wilt u aangebroken en bederfelijke etenswaren weggooien of meenemen als u vertrekt? Gehuurde linnen graag op een plek verzamelen.

Borg

De borg wordt binnen 1 week teruggestort mits alles in goede orde achtergelaten is.

Fietsen

Fietsen kunt u ter plekke bij een fietsenverhuurder huren of bij de pier.

Huisdieren

Huisdieren mogen niet in de slaapkamers, op bedden of op banken.

Aantal personen

Deze accommodatie is voor 6 personen plus eventueel 1 baby

Roken

Roken is in de accommodatie niet toegestaan

Aansprakelijkheid
U bent verantwoordelijk voor uw eigen doen en laten in en om de accommodatie. Onder geen voorwaarde kunt u de verhuurder aansprakelijk stellen voor (de gevolgen van) enig gebrek. Natuurlijk zullen wij er alles aan doen dat redelijkerwijs in onze macht ligt om uw verblijf zo veilig mogelijk te maken.

Opladen elektrische auto
Als er geen speciale laadpaal aanwezig is voor het opladen een elektrische auto is het NIET toegestaan om uw auto op te laden via de elektriciteitsvoorziening van het vakantieverblijf dat u huurt.
Publieke laadpalen vindt u op dit overzicht.

Annulering
Kunt u door omstandigheden geen gebruik van uw reservering maken of wilt u eerder vertrekken, dan bent u toch het volledige bedrag van de boeking verschuldigd. Wij raden u daarom aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit is mogelijk via uw verzekeringsagent.


Zorgvuldigheid website, beperking aansprakelijkheid:
Wij besteden de uiterste zorg aan deze website en de betrouwbaarheid en actualiteit van de daarin opgenomen gegevens. Ook bij alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden echter niet worden voorkomen. We zijn niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen wij, zodra wij een fout of onjuistheid bemerken, deze verbeteren.