Kleine huisjeKleine huisjeKleine huisjeKleine huisje
English Deutsch 
vakantiehuisje voor 2-4 personen aan de rand van het dorp Buren
print pagina
Adres:
Vrije wilpad 1
9164 KH
Buren
Website:
Verhuurder:
Waddenreisburo Gunda Ameland
+31-(0)519745044
Eigenaar:

Familie Oud
Paasduinweg 55
9164 KD Buren
tel: 0519-543354 of 06-3614912

 

Aankomst

U kunt vanaf 15.00 uur in de accommodatie.

Sleutel

Informatie over de sleutel ontvangt u via de eigenaar. Graag van te voren contact opnemen met welke boot u arriveert.

Route

Vanaf de boot slaat u rechtsaf bij de rotonde richting Buren. U komt Buren binnen en slaat direct links af in de Vrije Wil pad. Op de hoek aan de rechter kant bevindt zich het Kleine Huisje. Parkeren kan bij de accommodatie.

Bedden

Bedlinnen is reeds betaald, handdoeken kunt u zelf meenemen of erbij huren. Graag op tijd reserveren.

Schoonmaak

De kosten kunt u bij aankomst contant betalen of pinnen.

Afval

Plaats uw afval in de daarvoor bestemde containers die in de buurt staan. Plaats geen afval tijdelijk buiten het huis. De wind en vogels maken er snel een puinhoop van.

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u de accommodatie voor 10.00 uur verlaten te hebben. De woning graag bezemschoon achterlaten, al de afwas wegwerken en zorgen  dat de lege flessen weg zijn en de vuilnisbakken leeg zijn. Wilt u aangebroken en bederfelijke etenswaren weggooien of meenemen als u vertrekt? Gehuurde linnen graag op een plek verzamelen.

Fietsen

Fietsen kunt u ter plekke bij een fietsenverhuurder huren of bij de pier.

Huisdieren

Huisdieren mogen niet in de slaapkamers, op bedden of op banken.

Aantal personen

Deze accommodatie is voor 2-4 personen.

Roken

Roken is in de accommodatie niet toegestaan

Aansprakelijkheid
U bent verantwoordelijk voor uw eigen doen en laten in en om de accommodatie. Onder geen voorwaarde kunt u de verhuurder aansprakelijk stellen voor (de gevolgen van) enig gebrek. Natuurlijk zullen wij er alles aan doen dat redelijkerwijs in onze macht ligt om uw verblijf zo veilig mogelijk te maken.

Opladen elektrische auto
Als er geen speciale laadpaal aanwezig is voor het opladen een elektrische auto is het NIET toegestaan om uw auto op te laden via de elektriciteitsvoorziening van het vakantieverblijf dat u huurt.
Publieke laadpalen vindt u op dit overzicht.

Annulering
Kunt u door omstandigheden geen gebruik van uw reservering maken of wilt u eerder vertrekken, dan bent u toch het volledige bedrag van de boeking verschuldigd. Wij raden u daarom aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit is mogelijk via uw verzekeringsagent.


Zorgvuldigheid website, beperking aansprakelijkheid:
Wij besteden de uiterste zorg aan deze website en de betrouwbaarheid en actualiteit van de daarin opgenomen gegevens. Ook bij alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden echter niet worden voorkomen. We zijn niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen wij, zodra wij een fout of onjuistheid bemerken, deze verbeteren.