Chalet 74 KoudenburgChalet 74 KoudenburgChalet 74 KoudenburgChalet 74 Koudenburg
Deutsch 
4 persoons chalet op rustige plaats, Hollum
print pagina
Adres:
Oosterhiemweg 42
9161 CZ
Hollum
Internet:
Verhuurder:
Waddenreisburo Gunda Ameland
0031-(0)519745044

Eigenaar: Evi Schäfer, Tel. 06-36249035

Route:
Vanaf de boot slaat u bij de rotonde links af richting Ballum. Bij de T-splitsing links richting Hollum, over de rotonde van Ballum recht uit gaan en dan de volgende rotonde rechts af slaan en tot het einde de straat volgen. Nu bent u bij Camping Koudenburg. U mag laden en lossen bij het chalet 74 en dan moet de auto op het parkeerterrein achter gelaten worden.Aankomst:
U kunt vanaf 15.00 uur in de caravan. De sleutel kunt u bij de receptie van Camping Koudenburg ophalen Tel. 0519-554367 . Neemt u de huurbevestiging mee. Tevens moet u zich bij de receptie inchecken. dit moet ten alle tijden gebeuren en kan via een kastje aan de buitenmuur van de receptie!


Bedden
Bedlinnen zelf meenemen. Het zijn eenpersoonsdekbedden.Huisdier
Huisdier mag niet in de slaapkamer of op bedden en banken.Borg:
Borg wordt binnen een week terugbetaald mits alles correct achtergelaten is.Schoonmaak:
Wij vragen u om de caravan netjes, bezemschoon en opgeruimd achter te laten. Indien er klachten zijn neemt u direct contact op met de eigenaar. Schoonmaak is reeds betaald.Afval:
Plaats uw afval in de daarvoor bestemde containers op het terrein. Plaats geen afval (tijdelijk) buiten het huis. De wind en vogels maken er snel een puinhoop van.Vertrek
U dient om 10.00 uur uw accommodatie te verlaten. Bij vertrek: Alle afwas wegwerken,caravan schoon achterlaten en alle afval, glas en papier in de containers. De sleutel bij de receptie van Koudenburg inleveren.

Opladen elektrische auto
Als er geen speciale laadpaal aanwezig is voor het opladen een elektrische auto is het NIET toegestaan om uw auto op te laden via de elektriciteitsvoorziening van het vakantieverblijf dat u huurt.
Publieke laadpalen vindt u op dit overzicht.

Annulering
Kunt u door omstandigheden geen gebruik van uw reservering maken of wilt u eerder vertrekken, dan bent u toch het volledige bedrag van de boeking verschuldigd. Wij raden u daarom aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit is mogelijk via uw verzekeringsagent.


Zorgvuldigheid website, beperking aansprakelijkheid:
Wij besteden de uiterste zorg aan deze website en de betrouwbaarheid en actualiteit van de daarin opgenomen gegevens. Ook bij alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden echter niet worden voorkomen. We zijn niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen wij, zodra wij een fout of onjuistheid bemerken, deze verbeteren.