KlimroosKlimroosKlimroosKlimroos
4 persoons eenvoudig huisje aan de rand van Hoorn
print pagina
Adres:
Dorpsstraat 94
8894 JH
Hoorn
Internet:
Verhuurder:
Margreet de Bruin - Kuipers
06-40953577
Handig:
Onderin vindt u een lijst met andere handige telefoonnummers
Onderin vindt u info omtrent het vervoer naar/op het eiland

Eigenaar
Waarnemend Margreet De Bruin _ Kuipers
06-40953577, 0562-449970 / bruinkuipers@tele2.nlRoute:
U rijdt het dorp Hoorn binnen, voorbij de kerk, voorbij café de Groene Weide. Dan aan de rechterkant, in de bocht nr. 94. Achter de boerdrij, die in de lengte aan de weg staat slaat u rechtsaf ( 2huizen voor voor de bakkerij) het grote erf op. Het appartement is gelegen achter de boerderij. Hier kunt u ook uw auto parkeren.Bij aankomst:
De sleutel zit bij aankomst aan de binnenkant van de deur van het appartement, waarin u vanaf 14.00 uur terecht kunt. Controleer bij aankomst in het huis of alles in orde is. Wilt u gebreken direct aan de eigenaar doorgeven zodat deze passende actie kan ondernemen en u niet voor de kosten hoeft op te draaien.Bedden/Linnenverhuur
Op alle bedden liggen dekbedden. Linnen kunt u huren via de eigenaar à € 7,- per set.Afval:
Plaats uw afval in de daarvoor bestemde containers op het terrein. Plaats geen afval (tijdelijk) buiten het huis. De wind en vogels maken er snel een puinhoop van.Annulering:
Kunt u door omstandigheden geen gebruik van uw reservering maken of wilt u eerder vertrekken, dan bent u toch het volledige bedrag van de boeking verschuldigd. Wij raden u daarom aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit is mogelijk via uw eigen verzekeringsagent.Fietsen:
Kunt u huren in het dorp Hoorn. Op 50 m afstand, bij de familie Terpstra. http://www.terpstrarijwielverhuur.nl/Aansprakelijkheid:
U bent verantwoordelijk voor uw eigen doen en laten in en om het huis. Onder geen voorwaarde kunt u ons aansprakelijk stellen voor (de gevolgen van) enig gebrek. Natuurlijk zullen wij er alles aan doen dat redelijkerwijs in onze macht ligt om uw verblijf zo veilig mogelijk te maken.Vertek :
Om 10.00 uur. En alleen na telefonisch overleg kan de woning langer beschikbaar zijn, mits deze niet bezet wordt.


Wilt u a.u.b. contact opnemen met de eigenaar indien u met de laatste boot u aankomt!

Handige telefoonnummers

Artsen
West
Huisartsenpraktijk West-Terschelling
Duintuin 3
8881 GE West-Terschelling
tel 0562-442181

Artsen
Midsland
Huisartsenpraktijk Midsland
Westerdam 31
8891 GL Midsland
tel 0562-448703

Tandarts
Midsland
Tandartspraktijk van der Meiden
Heereweg 3a
8891 HS Midsland
tel 0562-449444

Politiebureau
West-Terschelling
Longway 19
8881 CM West-Terschelling
tel 0900-8844

Taxi
tel 0562-442222

Alarmnummer
112


Vervoersinfo

Naar Harlingen voor Terschelling

Auto

Harlingen ligt aan de autoweg A7 Antwerpen Breda Rotterdam Den Haag Amsterdam Afsluitdijk Leeuwarden Groningen. Komend vanaf de Afsluitdijk of Sneek wordt op de rondweg om Harlingen de afslag `Harlingen haven` op de de ANWB borden aangegeven. Vanaf Leeuwarden komend wordt er ongeveer 1 km voor Harlingen een afslag naar de havens aangegeven.

Info over parkeren in/om Harlingen vind u op ParkerenHarlingen. U kunt vooraf reserveren. Voor lang parkeren is er een bewaakt terrein bij de haven (met shuttleservice).
In de stad zelf zijn overal parkeerzones en dus geen mogelijkheid om lang te parkeren.

Bij de veerkade zijn parkeerplaatsen voor het in- en uitladen van uw bagage. Gezien de tijd die het kosten om te parkeren raden wij u aan minimaal 30 minuten voor vertrek aanwezig te zijn.

Bus

Er zijn directe busverbindingen met Harlingen Haven vanuit Alkmaar met de Q-liner, vanuit Leeuwarden (Arriva) en vanuit Heerenveen (Arriva).

Trein

U reist per trein naar Leeuwarden waar u dient over te stappen. Vanuit Leeuwarden neemt u de trein naar Harlingen-Haven. Nadere informatie is verkrijgbaar bij de algemene reisinformatielijn 0900-9292 of via http://www.ovreisinfo.nl

Op de kade in Harlingen

Auto mee naar Terschelling

Voor het bespreken van uw auto kunt online boeken bij Rederij Doeksen of u kunt bellen uitsluitend van maandag t/m vrijdag van 08.45-12.00 uur en van 13.00-16.00 uur, met het telefoon nummer 0900-3635736 (0,10 per minuut).

Op de kade staan genummerde bagagekarren van Rederij Doeksen waar u uw bagage op kunt plaatsen. Deze worden op de veerboot gereden. Handbagage kunt u bij zich houden. U vertrekt naar Terschelling met de veerboot vanuit Harlingen. De bootreis duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten. Wij verwijzen u naar de website van Rederij Doeksen voor de afvaarttijden.

Uw passagebewijs (retour) koopt u aan het loket de rederij in de passagiersterminal, of online via de site van Rederij Doeksen. Wij raden u (vooral tijdens vakanties, en in de weekenden) de boot van tevoren te reserveren, zodat u altijd verzekert bent van een plaats. Vooral voor de auto is het van belang op tijd te reserveren.

Vanaf Harlingen vertrekken veerboten naar zowel Vlieland als Terschelling. De veerboot naar Terschelling is genaamd `Ms Friesland`. Na het kopen van de passagebiljetten loopt u de trap af en vervolgens naar rechts, ook als u voor de sneldienst kiest; deze vertrekt bij de Terschellinger veerboten. In dat geval loopt u vanaf de trap rechtsaf.

Op Terschelling

De aankomst

Bij aankomst in de haven van Terschelling worden de bagagewagentjes als eerste van boord gereden. Op het havenplein te West Terschelling staan taxi`s en bussen gereed om u verder over het eiland te vervoeren. Kampeerders kunnen hun bagage veelal afgeven aan de bagagebusjes van de diverse kampeerterreinen.

Busdiensten

Het hele jaar door rijden er bussen van West-Terschelling naar Oosterend met een frequentie van één per uur en in ieder geval altijd in aansluiting op aankomst en vertrek van de boten. In de periode mei tot november wordt er ook een dienst uitgevoerd naar de gebieden West aan Zee en Midsland aan Zee. Tijdens de vakantieperiodes en zaterdags rijdt er een nachtbus van 21.00 uur tot 02.00 uur.

Taxi

Op het eiland zijn ook een groot aantal taxi`s, die u naar uw vakantieverblijf kunnen brengen. De taxi`s staan bij aankomst op Terschelling voor u klaar op het haventerrein. Het is niet mogelijk een taxi te reserveren. De taxidienst wordt verzorgd door Taxi Bakker (tel 0562-442222), WensTaxi Terschelling (0562-448001), Taxi Centrale Terschelling (tel 0562-448382).

Fietsverhuurders

Er zijn diverse mogelijkheden om fietsen te huren op Terschelling. Er zijn fietsverhuurders die na reserveren uw fiets bij de haven afleveren en vervolgens uw bagage op uw vakantieadres afleveren.


Zorgvuldigheid website, beperking aansprakelijkheid:
Wij besteden de uiterste zorg aan deze website en de betrouwbaarheid en actualiteit van de daarin opgenomen gegevens. Ook bij alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden echter niet worden voorkomen. We zijn niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen wij, zodra wij een fout of onjuistheid bemerken, deze verbeteren.